Wij creëren

KICK-ASS

creatief werk

In de huidige markt is het belangrijker dan ooit dat u zich differentieert van de concurrentie. Marktkunde zorgt ervoor dat u opvalt en onderscheidend bent zodat klanten voor uw bedrijf, product of dienst kiezen.

Limited Hoodies voor Judith Pietersen Dressage

Voor Judith Pietersen Dressage maakten wij Limited Edition hoodies.
Judith is zeer succesvol met haar Friese hengst Kanjer ter Meer (Uldrik 457 x Tsjalke 397) die beter bekend is onder zijn sportnaam Limited Edition.

Adaptieve website voor Stal Buitenlust

Nadat wij voor Stal Buitenlust in Lunteren al het logo mochten ontwerpen maakte Marktkunde voor de onlangs door Edwin Gorter gestarte trainingsstal ook een nieuwe interactieve website.

Interactieve website voor DierenartsPaard

Voor DierenartsPaard ontwikkelden wij een geheel nieuwe interactieve website in lijn met het logo en de huisstijl die wij eerder al voor drs. Jantine Busscher ontworpen.

Banner Eise 489 voor Stal Chardon

Stal Chardon’s Eise (Maurits 437 Sport x Olof 315 Sport) is vrijdag 18 december 2015 tijdens het eindexamen van het Centraal Onderzoek van het KFPS goedgekeurd als dekhengst en in het stamboek ingeschreven als Eise 489.

Flyers en posters voor Esther Liano

Voor Trainingscentrum Esther Liano in Harkema ontworp Marktkunde flyers en posters ter promotie op de KFPS Hengstenkeuring 2015 die wordt gehouden van 8 t/m 10 januari in de WTC Expo te Leeuwarden. De flyers zijn 4-talig, zowel in het Nederlands, Duits, Engels...