Communicatie


Actueel en relevant blijven?
Uw boodschap effectief overbrengen?
Marktkunde communiceert het!

– Content management
– Social Media
– PR, media en pers
– Woordvoering
– Strategische communicatie
– Teksten schrijven en redigeren
– Training en coaching


Creatie en inspiratie is onze passie, het effectief communiceren van uw boodschap ons doel.

En dat doen we op een innovatieve, maar ook nuchtere en efficiënte manier.

Met verstand van zaken.

 

Internetontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. In amper 10-jaar tijd zijn Google, YouTube en applicaties als Facebook, LinkedIn, Twitter en WhatsApp niet meer uit ons leven te denken. Per seconde verwerkt Google meer dan 34.000 zoekopdrachten en inmiddels zijn er meer dan 6 miljoen Nederlandse Facebook accounts. Deel dit op het aantal Nederlanders en je komt op het onwaarschijnlijke getal van een derde.

Social media is geen hype die wel weer overwaait. Accenten verschuiven, maar de grote platformen als Facebook, LinkedIn en Twitter doen het voorlopig nog wel even op het Nederlandse web.

De groei van mobiel internet zal verder toenemen en steeds meer wordt ingespeeld op de locatie (location based applicaties) en persoonlijke voorkeuren (likes, visits en zoekgeschiedenis) van mensen. Apps, muziek, bestanden, internetpagina’s en nieuws worden opgeslagen en gedeeld via de Cloud.

Om onder de aandacht te komen en te blijven zal een effectieve en goede communicatiestrategie dan ook op deze ontwikkelingen moeten inspelen. Interactief, social media integratie, blog functionaliteit, zoekmachine optimalisatie (SEO), adaptief en apparaatonafhankelijk (responsive design) en zelfs een virtuele laag (augmented reality) zijn een aantal van de toepassingen die Marktkunde gebruikt in het effectief overbrengen van de boodschap van haar klanten.

Maar ook het omgaan met de reguliere pers en media is en blijft belangrijk. Het versturen van persberichten, geven van een interview of beantwoorden van kritische vragen van een journalist vergt een goede voorbereiding.

Wij helpen u graag om in deze snel veranderende markt bij te blijven, uw boodschap effectief over te brengen, in te spelen op ontwikkelingen en uw naamsbekendheid te vergroten en imago te versterken. Zodat klanten kiezen voor uw bedrijf, product of dienst!

 

Lees meer over onze Marketing en Reclame diensten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.