Wij geven merken
KLEUR
in de grijze markt

Onze creatieve diensten

Marktkunde ontwerpt opvallende logo’s, huisstijlen, websites en reclamematerialen zoals advertenties, banners, brochures, flyers, promotiemiddelen, bedrijfskleding, signage en belettering.

Wij creëren merken met smoel en vertalen creatieve ideeën naar marketingplannen, advertentiecampagnes, online activatie, content strategieën en al het andere dat helpt om de doelgroep te bereiken en te groeien.

Online, social media en video

Internet, apps en social media zijn bij het bereiken van de doelgroep belangrijker dan ooit. Marktkunde heeft zich gespecialiseerd in digitale marketing, online activatie, social media, video en motion graphics.

Daarnaast hebben wij een eigen fotostudio voor het maken van professionele portretfotografie, bedrijfsfoto’s, onderscheidende brand visuals, reclamefotografie en reportages.

Vergroot uw bereik met ons

SOCIAL MEDIA

beheer pakket

Veel bedrijven starten enthousiast met het plaatsen van berichten op o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter. Maar na verloop van tijd komt de klad erin. En dat is zonde. Je kunt hier namelijk heel veel uit halen, mits je dat goed doet. 

Besteed het beheer van uw Social Media uit aan Marktkunde. Dan houden wij alle social media kanalen voor u bij, creëren inspirerende nieuwe content, posten nieuwtjes en maken desgewenst foto’s en video’s. Zodat u kunt focussen op het runnen van uw onderneming.

Wij zijn een

RECLAMEBUREAU

mét ballen
Wij durven ons hoofd boven het maaiveld uit te steken en hebben het lef heilige huisjes omver te werpen. Zodat onze opdrachtgevers excelleren in een continu veranderende wereld.
Wij creëren

KICK-ASS

creatief werk
In de huidige markt is het belangrijker dan ooit dat een bedrijf zich differentieert van de concurrentie. Marktkunde zorgt ervoor dat je opvalt en onderscheidend bent zodat klanten voor jouw product of dienst kiezen.
Limited Hoodies voor Judith Pietersen Dressage

Limited Hoodies voor Judith Pietersen Dressage

Voor Judith Pietersen Dressage maakten wij Limited Edition hoodies.
Judith is zeer succesvol met haar Friese hengst Kanjer ter Meer (Uldrik 457 x Tsjalke 397) die beter bekend is onder zijn sportnaam Limited Edition.

De nieuwe privacy wet als marketingkans

De nieuwe privacy wet als marketingkans

De Algemene verordening gegevensbescherming (de AVG, ook wel in het Engels GDPR genoemd) die per 25 mei 2018 van kracht wordt, biedt ook nieuwe marketingkansen. Marktkunde helpt u graag om deze te benutten.

Infographic: Wat is Augmented Reality? En wat kun je ermee?

Infographic: Wat is Augmented Reality? En wat kun je ermee?

Is Augmented Reality the next big thing? We lezen er steeds meer over. En hoewel Virtual Reality nog volop in ontwikkeling is — en de grootste wow-factor had — lijkt Augmented Reality de echte game-changer te worden. Weet jij wat Augmented Reality is en hoe deze...

Wij zijn

MARKTKUNDE

reclamemakers sinds 2005

Wij maken impactvolle reclame

Wij zijn eigenzinnig, bevlogen, innovatief en bovenal gepassioneerde merkenbouwers.

Wij zijn een uitgesproken creatief bureau. Het opschudden van de markt is onze uitdaging.

Wij zijn niet ontstaan vanuit een business plan maar vanuit het strijdveld. Vanuit 25 jaar kick-ass werk voor bedrijven en merken in de meest uiteenlopende branches.

Wij helpen u de concurrentie te verslaan!

Onze manier van werken

Wij werken met grenzeloze energie op een enthousiaste, nuchtere en efficiënte manier.

Creatie en inspiratie zijn onze passie. Een effectief en onderscheidend resultaat ons doel.

Bij ons geen ego’s, drang naar reclameprijzen of geld als uitgangspunt. Bij Marktkunde staan ‘common-ground’, passie, daadkracht en een duurzame samenwerking centraal.

Wij maken reclame die er toe doet.

Richard Rademaker de Ridder

Richard Rademaker de Ridder

Managing Director

Geïnspireerd geraakt?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij vertellen u graag meer over alle creatieve mogelijkheden.

Ook onderscheiden van de concurrentie?
CONTACT ONS
en maak een vrijblijvende afspraak!

11 + 15 =

0318 250 200
info@marktkunde.nl

Reclamebureau Marktkunde