Reclame


Uw bedrijf verder profileren?
Product of dienst promoten?
Marktkunde geeft u kleur!

– Logo en huisstijl ontwerp
– Briefpapier en visitekaartjes
– Website design
– Reclamematerialen
– Relatiegeschenken
– Bedrijfskleding
– Belettering en signage

Van marketingstrategie tot communicatiemiddelen en reclame,

de dienstverlening van Marktkunde is gericht op het creëren van een doeltreffende beleving met meetbare resultaten.

 

De corporate identity, ook wel huisstijl genoemd, van uw organisatie of bedrijf is de eerste kennismaking van klanten met uw onderneming. Een heldere en consistente presentatie naar buiten vormt dan ook de basis van effectieve marketing, communicatie en reclame activiteiten.

Het gaat daarbij verder dan puur visuele zaken. Ontwerp, communicatie en zelfs het gedrag van uw organisatie dienen evenveel aandacht te krijgen tijdens een huisstijltraject. Huisstijl wordt vaak verwaarloosd en gezien het belang van een goede corporate identity kan dit dan ook de nodige gevolgen hebben voor een onderneming.

Marktkunde heeft de kennis en de kunde om alle facetten van het huisstijltraject uit te kunnen werken. Wij helpen u graag bij het bepalen, ontwerpen en uitdragen van een onderscheidende bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en fotografiestijl.

Al deze elementen kunnen wij voor u doorvertalen naar briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, offertes, facturen, presentaties, brochures, advertenties, reclame uitingen en natuurlijk een interactieve website, andere communicatiemiddelen of de bestickering van uw bedrijfsauto’s of signage van uw pand.

 

Lees meer over onze Marketing en Communicatie diensten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.