Webdesign

Internetontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. In amper 10-jaar tijd zijn Google, YouTube en applicaties als Facebook, LinkedIn, Twitter en WhatsApp niet meer uit ons leven te denken. Per seconde verwerkt Google meer dan 34.000 zoekopdrachten en inmiddels zijn er meer dan 6 miljoen Nederlandse Facebook accounts. Deel dit op het aantal Nederlanders en je komt op het onwaarschijnlijke getal van een derde.

Social media is geen hype die wel weer overwaait. Accenten verschuiven, maar de grote platformen als Facebook, LinkedIn en Twitter doen het voorlopig nog wel even op het Nederlandse web.

De groei van mobiel internet zal verder toenemen en steeds meer wordt ingespeeld op de locatie (location based applicaties) en persoonlijke voorkeuren (likes, visits en zoekgeschiedenis) van mensen. Apps, muziek, bestanden, internetpagina’s en nieuws worden opgeslagen en gedeeld via de Cloud.

Om onder de aandacht te komen en te blijven zal een goede website dan ook op deze ontwikkelingen in moeten spelen. Interactief, social media integratie, blog functionaliteit, zoekmachine optimalisatie (SEO), adaptief en apparaatonafhankelijk (responsive design) en zelfs een virtuele laag (augmented reality) zijn een aantal van de toepassingen die Marktkunde gebruikt in webdesign voor haar klanten.

Wij helpen u ook graag om in deze snel veranderende markt bij te blijven en waar nodig in te spelen op nieuwe internetontwikkelingen zodat uw website opvalt en klanten kiezen voor uw bedrijf, product of dienst!

 

Lees meer over Corporate Identity en Advertising.

 

Skills

Posted on

02/11/2012